Allereerst

De intro. Dit is een 20 - 30 minuten gesprek om alle mogelijkheden van Junity met je te bespreken om te zien hoe Junity jou het best kan helpen.

En dan ...

De demo. Dit is een diepe duik in alle mogelijkheden van het systeem. Speciaal afgestemd op jouw wensen met alle ins en outs over hoe jullie het kunnen gaan gebruiken.

Gratis demo aanvragen

Wij bespreken graag al de mogelijkheden met je!

Wat gebruikers over Junity zeggen

Dankzij de snelle rapportage van de onderhoudswerkzaamheden, hebben wij een goed beeld van de conditie van onze machines.

Matthieu van den Ingh
CURA Glass BV

Vanuit Junity ontvangen wij iedere maand de juiste input voor de loonadministratie. Met één klik rollen de juiste gegevens uit de tool.

Sandra van Essen
Matchpoint Administratie en Advies BV

Het overal en altijd bij kunnen houden van de gemaakte uren scheelt een hoop zoekwerk en het voorkomt fouten. Junity is een waardevolle toevoeging op onze bedrijfsprocessen.

Chris van Kesteren
Street Furniture Montage BV

Junity is precies het systeem dat bij ons past. Het is een heel compleet softwarepakket waarmee je snel en over- zichtelijk kunt werken. Wij zijn er heel blij mee.

Johan van den Akker
Van den Akker Montage BV

In Junity hebben wij onze complete productendatabase ingericht. Deze kunnen wij realtime bekijken en beheren. Dat geeft veel overzicht en zorgt voor snelheid en gemak.

Wikash Jharihar
Van Rossum Engineering BV

Voor mij, met mijn eenmanszaak, is de urenregistratie module met de daaraan te koppelen facturen heel handig. Als mijn bedrijf groeit kan ik altijd opschalen naar meerdere modules.

Peter van Weelden
TDV van Weelden
  Bekijk de reviews